close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Scheme de intercomparare GSC

  Organizator de teste de intercomparare pentru apa si industria alimentara.

  Cere ofertă

  SC DECORIAS SRL este unic distribuitor in Romania, al schemelor de intercomparare si materialelor de referinta GSC.

  Primul organizator de teste de intercomparare cu preturi in lei!  
  Creati-va un cont  pe site-ul https://ptgsc.com/en pentru a vedea preturile in lei fara TVA (costul transportului este vizibil in cos).

   

  Gabinete de Servicios para la Calidad a fost înfiintat în 1994 datorita experientei colective a unor oameni care s-au dedicat domeniului de laborator și evaluarii conformitatii. Un grup motivat de nevoia de a realiza un alt model de business, bazat pe satisfacția clientilor, imbunatatirea continua, inovatia, sustenabilitatea și progresul resurselor sale umane. Si, în plus, cu scopul de a ajuta laboratoarele și alte entitati sa-si îmbunatateasca rezultatele prin garantarea unor procese corecte din punct de vedere tehnic, inovatoare și eficiente.

  La GSC gasiti o oferta anuala larga de scheme de intercomparare, pentru diferite teste fizico-chimice si microbiologice din sectorul de mediu si alimentar, grupate si publicate, astfel incat laboratoarele interesate sa se poata inscrie, tinand cont de matricele de interes, distribuind probe care sa corespunda realitatii lor analitice.

  GSC este acreditata să efectueze teste de intercomparare din 2001, devenind astfel primul furnizor de Programe de Intercompararare Agroalimentară acreditat de ENAC (Acreditare nr.6/PPI011) in Spania

  Accesati catalogul atasat alegeti produsele necesare solicitati oferta.

   

  Scheme d eintercomparare acreditate ISO 17043

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles