close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Instalare echipamente

  Service si garantie

  Instalare si punere in functiune

  Oferim servicii de instalare si punere in functiune, la cerere.

  SC Decorias SRL in calitate de furnizor, garanteaza ca produsele comercializate sunt fabricate in conformitate cu standardele in vigoare si indeplinesc toate normele de calitate impuse. Deasemenea, furnizorul garanteaza buna functionare a produselor pe o perioada cuprinsa intre 12 si 36 luni de la data livrarii, in functie de garantia oferita de catre producatorul produselor comercializate.

  Daca se constata functionarea necorespunzatoare a produsului/produselor in perioada de garantie, acesta/acestea se vor trimite la sediul companiei noastre pentru a remedia defectiunea sau pentru inlocuire. Daca se constata ca produsul/produsele s-a(u) defectat din cauza manipularii neglijente sau a(u) fost desfacut(e) de catre alta persoana in afara reprezentantului firmei furnizoare, repararea sau inlocuirea acestuia/acestora se va face pe cheltuiala beneficiarului, produsul/produsele iesind astfel din garantie.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles