close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Kituri Elisa

  solicita oferta

  Trusele sunt verificate temeinic si sunt supuse unor inspectii de calitate extrem de stricte.  Specii om, soarece, sobolan, bovine, pui, porc, iepure, caine, cal, somon, general.

  Cere ofertă

  Trusele ELISA sunt teste in vitro legate de enzime pentru determinarea cantitativa a concentrațiilor de antigen tinta la o varietate de specii. Trusele noastre ofera cercetatorilor o selecție larga, inclusiv citokine, factori de crestere, proteaze, receptori solubili, efectori de apoptoza si multe alte molecule mici. Pentru a asigura o analta calitate si repetabilitate, trusele ELISA sunt verificate temeinic si sunt supuse unor inspectii de calitate extrem de stricte.  Specii om, soarece, sobolan, bovine , pui , porc , iepure , caine , cal , somon , general.

  Kiturile ELISA Sandwich sunt potrivite pentru detectarea si analiza cantitativa a antigenelor macromoleculare.

  Principiul testului competitiv Antigenul tinta din proba concureaza cu o cantitate fixa de antigen-biotina de pe un anticorp pre-acoperit.

  Accesati catalogul  ⇒ alegeti produsele necesare ⇒ solicitati oferta de pret.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles