close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Reactivi Cayman Chemical

  Suntem distribuitori autorizati in Romania ai Cayman Chemicals, ofera standarde analitice, materiale de referință certificate acreditate ISO/IEC. Oferim intreaga gama de produse.

  Cere ofertă
  Cu peste 40 de ani de experiență în sinteza, purificarea și caracterizarea substanțelor biochimice, Cayman Chemical a devenit lider în domeniul standardelor de referință de înaltă puritate, necesare laboratoarelor autorizate și instituțiilor de cercetare pentru efectuarea anlizelor de toxicologie si criminalistica. Cayman sintetizează o serie de standarde analitice, inclusiv canabinoizi sintetici, catinone, fenetilamine, amfetamine, indane, opioide, benzodiazepine, triptamine și fitocanabinoizi, printre multe altele.
  • Reactivi pentru cercetare medicala
  • Reactivi pentru criminalistica
  • Reactivi pentru toxicologie
  • Fitocanabinoizi si produse pentru testarea canabisului
  • Reactivi restrictionati sau controlati
  Solicitati oferte de pret prin formularul nostru de contact.

  Pentru instituțiile care se bazează pe materiale de referință  trasabile pentru a fi utilizate în teste cantitative sau calitative, Cayman oferă materiale de referință sintetizate și materiale de referință certificate acreditate pentru a îndeplini standardele ISO/IEC 17025:2017 și ISO 17034:2016.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles