close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Reactivi cercetare

  Produse chimice si biochimice de cercetare de inalta calitate (reactivi life science, standarde de referinta și compusi naturali) pentru uz stiintific. Cercetare cancer, boli cardiovasculare, endocrinologie, infectii, imunologie, boli metabolice, neurologice etc

   

  Cere ofertă

  In cataloagele atasate, gasiti reactivi si substante biochimice, truse de analiza, anticorpi, proteine recombinate, peptide, inhibitori, librarii screening etc.  Sunt reactivi de o calitate exceptionala, puritate inalta, pentru cercetarea cancerului, leziuni oxidative, epigenetica, neurostiintă, inflamatie, metabolism si multe alte categorii. Colaboram cu producatori de prestigiu, recunoscuti pentru calitatea produselor lor Cayman Chemical SUA si MedChemExpress SUA.

  Calitatea produselor este cheia succesului nostru si ne mandrim sa oferim doar produse de cea mai buna calitate. Identitatea produsului, calitatea, puritatea și activitatea sunt asigurate de programele si procedurile  robuste de control al calitatii. Oferim clientilor produse de calitate HNMR, LC-MS, HPLC.

  Accesati catalogul  ⇒ alegeti produsele necesare ⇒ solicitati oferta de pret.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles