close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Scheme de intercomparare igiena

  Scheme de intercomparare de sanitatie, pentru monitorizarea igienei suprafetelor.

  Cere ofertă

  Monitorizarea regulată a igienei suprafețelor și echipamentelor de mediu în producție și îngrijirea sănătății este o parte cheie a oricărui sistem de calitate. Asigurarea controlului contaminării microbiene poate afecta în mod direct atât calitatea produsului, cât și îngrijirea pacientului.

  În industria alimentară și a băuturilor, poate ajuta la evitarea deteriorării alimentelor și a toxiinfecțiilor alimentare, ambele putând afecta valoarea mărcii și profiturile. În producția farmaceutică, medicamentele parenterale și mediul în care sunt produse trebuie să fie lipsite de tulpini microbiene dăunătoare. În domeniul sănătății, monitorizarea regulată a mediului poate demonstra că dezinfecția a fost efectuata corect, contribuind la reducerea potențialului de răspândire a infecției.

  Toti organizatorii de schemelor de intercomparare pe care le furnizam, sunt acreditati ISO 17043. Certificatele de acreditare se pot gasi si descarca de pe site-urile lor.

  Scheme de intercomparare recunoscute de RENAR.

  Solicitati oferte de pret precizand matricea si parametrii de interes.

  Scheme de intercomparare acreditate ISO 17043

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles