close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Tulpini de referinta

  Materiale microbiologice de referinta (MR-uri), care au fost special concepute pentru a facilita toate etapele controlului calitatii efectuate în laboratoarele de microbiologie. Pentru microbiologie generala, pharmacopoeia, pharma: cuantificare dubla, materiale de referinta acreditate (MRC-uri), kit-uri de analiza a apei,
  helminti.

  Cere ofertă

  Disponibile în urmatoarele formate:

  BACuali: material de referinta calitativ. Recomandat pentru validarea metodelor calitative si pentru realizarea controalelor de calitate acolo unde nu este necesara cuantificarea. Perioada de valabilitate: 6-12 luni. Format: pachet de 5 tablete.

  BAControl: material de referinta cantitativ. Recomandat pentru efectuarea procedurilor de rutina de control al calitătii. Perioada de valabilitate: 6-12 luni. Format: pachet de 5 tablete sau cu 10 flacoane.

  BACuanti: material de referinta cantitativ certificat. Recomandat pentru validarea metodelor și controalelor cantitative de calitate. Perioada de valabilitate: 3-6 luni. Format: dozator de 5 tablete.

  Tulpini de referinta acreditate ISO 17043, ISO 17034 sau recomandate de ISO 11133: 2014-Appendix 2-2020

  Accesati catalogul atasat alegeti produsele necesare solicitati oferta

   

  Tulpini de referinta utilizate pentru validare metode, proiecte de cercetare, controale interne de calitate, calibrare echipamente, calitate controlul mediilor de cultura, detectarea si numararea microbilor etc.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles